Napi hűha: megszüntették a Népszabadságot!

....egészen pontosan: felfüggesztették a működését, egy időre... addig, amíg kitalálják hogyan lehetne gazdaságosan működtetni a már mintegy 5 milliárdos adósságot felhalmozó napilapot és annak online változatát.

A legfrissebb cikk a fejleményekről, az mno.hu-n jelent meg, "Ez puccs.." - címmel. A teljes írás ITT olvasható.

Hírtelen sok minden eddig takargatott, vagy, hogy finom legyek, figyelmen kívül hagyott információ is napfényre került. Például az, hogy a Népszabadság mindössze csupán 30 ezer példányban jelent meg mára.... Ehhez képest nem olyan meglepőek a fejemények, hiszen a zuhanyhíradó szerint a Magyar Hírlap összesen 3 ezer példányban, s még az sem fogy el - mégis működik, megéri a tulajdonosának megtartani. Csak remélni merem, hogy nem azért, mert ott éppen Bayer Zsolt a főszónok, a kormány nagy megmondója..

Annyit azonban, mint hajdani nolbloggernek el kell mondanom: sz@r érzés lehet ez az újságíróknak, szerkesztőknek! Pláne így megtudni, hogy nincs munkahelyük!

Tudom, tudjuk mi, hajdani NOLBloggerek! Velünk is hasonlóan jártak el a lap munkatársai ez év januárjában! Pedig sok kitünő blogger írt nekik, ingyen, s még arra sem méltatták őket, hogy megköszönjék a munkájukat!

Az élet nem mindig igazságos ugyan, de most úgy tűnik a fagyi visszanyalt...

..oly annyira, hogy súlyosan sérült a sajtó- és szólásszabadság - a nép szabadsága... 

Jobban, okosabban kellett volna őrizniük az újságíróknak, hogy ne kerülhessenek ők is ilyen nagyon megalázó, kiszolgátatott helyzetbe...